
2 kopjes rijst
8 chorizo worsten
2 stengels lente-ui, fijngesneden
4 kopjes water
100 gram gekookte doperwten
1 eetlepel gehakte peterselie
Zout en peper naar smaak
1
Bak de worstjes in een pan om het vet los te maken.
2
Corrigeren en zet opzij.
3
Vervolgens, in het vet van de worst, fruit de ui enkele minuten.
4
Voeg de rijst toe.
5
Bak en voeg het water toe.
6
Breng op smaak met zout en peper en bak op matig vuur tot de rijst begint te drogen.
7
Ondertussen, snijd de worst in plakjes.
8
Tot slot, voeg de chorizo en erwten in de pan.
9
Roer en dek af.
10
Zet het vuur lager en laat verder koken tot de rijst klaar is.
11
Bestrooi met peterselie en serveer.
CategorieRijstCuisineColombiaans
Ingrediënten
2 kopjes rijst
8 chorizo worsten
2 stengels lente-ui, fijngesneden
4 kopjes water
100 gram gekookte doperwten
1 eetlepel gehakte peterselie
Zout en peper naar smaak