La Cocina - Rijst met chorizo
00MoeilijkheidsgraadBeginner
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd20 minutenKooktijd45 minutenTotale tijd1 uur 5 minuten
 2 kopjes rijst
 8 chorizo worsten
 2 stengels lente-ui, fijngesneden
 4 kopjes water
 100 gram gekookte doperwten
 1 eetlepel gehakte peterselie
 Zout en peper naar smaak
1

Bak de worstjes in een pan om het vet los te maken.

2

Corrigeren en zet opzij.

3

Vervolgens, in het vet van de worst, fruit de ui enkele minuten.

4

Voeg de rijst toe.

5

Bak en voeg het water toe.

6

Breng op smaak met zout en peper en bak op matig vuur tot de rijst begint te drogen.

7

Ondertussen, snijd de worst in plakjes.

8

Tot slot, voeg de chorizo en erwten in de pan.

9

Roer en dek af.

10

Zet het vuur lager en laat verder koken tot de rijst klaar is.

11

Bestrooi met peterselie en serveer.

CategorieCuisine

Ingrediënten

 2 kopjes rijst
 8 chorizo worsten
 2 stengels lente-ui, fijngesneden
 4 kopjes water
 100 gram gekookte doperwten
 1 eetlepel gehakte peterselie
 Zout en peper naar smaak
Rijst met chorizo