La Cocina - Gevulde eieren - Huevos Rellenos
00MoeilijkheidsgraadBeginner
ShareTweetSave
Opbrengsten4 porties
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd20 minutenTotale tijd35 minuten
 4 XL eieren
 1 klein blikje tonijn in olijfolie
 ongeveer 6-8 theelepels mayonaise
 bladpeterselie fijngehakt
 1 theelepel citroensap
 2 sjalotjes of 1 / 4 ui fijngehakt
 1 teentje knoflook fijngehakt
 1 lepel olijfolie
 zout en peper naar smaak
1

Kook de eieren hard en laat afkoelen.

2

Snijd de bovenkant en verwijder voorzichtig het eigeel en bewaar beide delen.

3

In een kleine pan, verhit de olie en bak de sjalot en knoflook tot ze zacht zijn (ongeveer 10 minuten).

4

In een grote kom, voeg het gekookte eigeel, tonijn, mayonaise, citroensap, knoflook, sjalot, peterselie en zout en peper samen.

5

Meng goed en lepel in elk ei.

CategorieCuisineTags,

Ingrediënten

 4 XL eieren
 1 klein blikje tonijn in olijfolie
 ongeveer 6-8 theelepels mayonaise
 bladpeterselie fijngehakt
 1 theelepel citroensap
 2 sjalotjes of 1 / 4 ui fijngehakt
 1 teentje knoflook fijngehakt
 1 lepel olijfolie
 zout en peper naar smaak
Gevulde eieren – Huevos Rellenos