
4 XL eieren
1 klein blikje tonijn in olijfolie
ongeveer 6-8 theelepels mayonaise
bladpeterselie fijngehakt
1 theelepel citroensap
2 sjalotjes of 1 / 4 ui fijngehakt
1 teentje knoflook fijngehakt
1 lepel olijfolie
zout en peper naar smaak
1
Kook de eieren hard en laat afkoelen.
2
Snijd de bovenkant en verwijder voorzichtig het eigeel en bewaar beide delen.
3
In een kleine pan, verhit de olie en bak de sjalot en knoflook tot ze zacht zijn (ongeveer 10 minuten).
4
In een grote kom, voeg het gekookte eigeel, tonijn, mayonaise, citroensap, knoflook, sjalot, peterselie en zout en peper samen.
5
Meng goed en lepel in elk ei.
Ingrediënten
4 XL eieren
1 klein blikje tonijn in olijfolie
ongeveer 6-8 theelepels mayonaise
bladpeterselie fijngehakt
1 theelepel citroensap
2 sjalotjes of 1 / 4 ui fijngehakt
1 teentje knoflook fijngehakt
1 lepel olijfolie
zout en peper naar smaak