La Cocina - Zalmfilet met parmaham in folie
00MoeilijkheidsgraadGemiddeld
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd20 minuten
 zalmforel filets
 parma ham in plakjes
 zout
 peper
 olijfolie
 aluminiumfolie
1

Snijd een groot vel van aluminium en zet de forel met een beetje zout en peper, dek af met ham en giet er een scheut olijfolie op de top.

2

Dicht heel goed het aluminiumfolie zodat er geen stoom ontsnapt en leg het in de oven op 220 ° ... 12 tot 15 minuten.

3

Open het aluminiumfolie, oppassen dat je je niet verbrand want er komt stoom uit, en klaar om te eten.

CategorieCuisine

Ingrediënten

 zalmforel filets
 parma ham in plakjes
 zout
 peper
 olijfolie
 aluminiumfolie
Zalmfilet met parmaham in folie