Garnaalsalade met limoen vinaigrette

      

februari 1, 2015

Aanwijzingen

1Combineer garnalen, 2 eetlepels azijn, en chili knoflook saus in een grote kom, meng goed.

2Dek af en zet 1 uur opzij.

3Combineer resterende 3 eetlepels azijn, olie, en de volgende 6 ingrediënten (via zout) in een kleine kom en roer met een garde.

4Plaats 2 kopjes spinazie op elk van de 4 platen; boven elke portie met 1 kopje garnalen mengsel.

5Schik 1 / 4 kopje mango, 1 / 4 kop radijs, en 1 eetlepel avocado rond garnalen op elk bord. Terug naar boven elke serveren met 2 eetlepels groene uien en 1 1 / 2 theelepels pompoenpitolie kernels.

6Besprenkel elk van de salade met 2 eetlepels vinaigrette.

Ingrediënten

4 kopjes gehakte gekookte garnalen (ongeveer 1 1 / 2 kilo)

5 eetlepels gekruide rijstazijn, verdeeld

2 eetlepels chili knoflook saus (zoals Lee Kum Kee)

1 1 / 2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel geraspte limoenschil

1 / 4 kopje vers limoensap (ongeveer 3 grote limoenen)

1 / 2 theelepel paprikapoeder

1 / 2 theelepel gemalen komijn

2 teentjes knoflook, gehakt

Snufje zout

8 koppen verse spinazie

1 kop gehakte geschilde mango (ongeveer 1 grote)

1 kopje julienne gesneden radijsjes

1 / 4 kop in blokjes gesneden geschilde avocado

1 / 2 kop dun gesneden groene uien

2 eetlepels ongezouten pompoen-zaden kernels

00:00