Gepaneerde biefstukken

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Bestrooi de biefstukken met zout en peper.

2Plaats het brood op een vlakke ondergrond en plaats een biefstuk op de top.

3Dek af met brood en slaag met een houten hamer.

4Maak 4 tot 5 kleine sneetjes aan de randen.

5Herhaal dit met de andere steaks.

6Verhit de olie in een pan en bak de steaks tot ze bruin zijn aan beide kanten.

7Haal uit de pan en zet opzij.

8Zeef de gebruikte olie om de steaks meer te bakken en voeg zo nodig meer olie toe.

9Voeg uien in de pan en knoflook.

10Koken tot de ui zacht is.

11Voeg de tomaten en paprika's toe.

12Breng op smaak met zout en peper en breng aan de kook.

13Voeg azijn en peterselie toe en meng.

14Leg de steaks erop en dek de pot.

155 minuten laten sudderen.

16Doe het deksel van de pot en doe de kruiden erop.

17Serveer met witte rijst.

Ingrediënten

8 biefstuk, dun gesneden, vet eraf

geroosterd brood en gemalen

Zout

Peper

Plantaardige olie

2 middelgrote uien, in dunne reepjes gesneden

1 theelepel gehakte knoflook

2 tomaten, ontveld, ontpit en in stukjes

1 rode paprika, schoongemaakt, zonder zaadjes, in dunne reepjes gesneden

3 eetlepels azijn

2 eetlepels peterselie, fijngehakt

00:00