Kroketten met visvulling

      

februari 8, 2015

Aanwijzingen

1Na het koken van de vis, verwijder de graten voor door de machine te gaan of met de hand hakken.

2Licht bakken van de ui in heet vet.

3Meng de bloem met melk of bouillon door een zeef.

4Doe de bloem bij de gebakken uien en roer tot het dik wordt.

5Voeg daarbij het zout, peper, citroen, muskaatnoot.

6Voeg de vis bij het mengsel en haal van het vuur.

7Wanneer ze afgekoeld zijn, pasteitjes vormen - door het ei doen en vervolgens paneermeel.

8Bak in hete vet goudbruin.

9Dit recept kan ook gedaan worden met elk type van gemalen rundvlees.

Ingrediënten

500 gram vis massa

1 ui

2 eetlepels vet

1 ½ theelepel zout

Peper

1 theelepel azijn of citroensap

2 eieren

2 kopjes paneermeel

1 ¾ kopje melk of bouillon

6 eetlepels bloem

muskaatnoot

00:00