Linzensoep

      

februari 1, 2015

Aanwijzingen

1Plaats de linzen en water in een grote pot, en meng de groente bouillon.

2Breng aan de kook, zet het vuur laag en kook 20 minuten.

3Roer de tomaten, ui, wortel, appel, erwten, knoflook, olijfolie, barbeque saus, en paprika in de pot.

4Blijven tot 20 minuten sudderen.

5Breng op smaak met zout en peper om te serveren.

Ingrediënten

1 kopje droge linzen

Een kwart water

1 blokje groentebouillon

3 middelgrote tomaten, geschild en in blokjes

1 grote ui, in blokjes gesneden

1 wortel, in plakjes

1 middelgrote appel - geschild, zonder klokhuis en in blokjes

1 / 2 kop bevroren erwten

1 grote teen knoflook

1 eetlepel olijfolie

1 / 4 kopje barbecuesaus

1 / 2 theelepel paprikapoeder

zout en peper naar smaak

00:00