
2 eidooiers
1 / 2 theelepel geraspte citroenschil
4 eiwitten
2 el suiker
1 eetlepel vanillesuiker
1 eetlepel bloem
1 snufje zout
Poedersuiker
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Breek eierdooiers in een mengkom.
3
Met een vork, roer in vanille en citroen peeling.
4
Strooi bloem over eigeel.
5
In een andere kom klop de eiwitten met een snufje zout totdat ze zich vastklampen aan klopper.
6
Voeg de suiker toe en klop stijf.
7
Vouw in de eidooier mengsel en bak ze in goed ingevette pan bakken voor ongeveer 12 minuten.
8
Bestrooi met poedersuiker en serveer.
CategorieDessertsCuisineCararibisch
Ingrediënten
2 eidooiers
1 / 2 theelepel geraspte citroenschil
4 eiwitten
2 el suiker
1 eetlepel vanillesuiker
1 eetlepel bloem
1 snufje zout
Poedersuiker