La Cocina - Vanille souffle
00MoeilijkheidsgraadGemiddeld
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd10 minutenTotale tijd25 minuten
 2 eidooiers
 1 / 2 theelepel geraspte citroenschil
 4 eiwitten
 2 el suiker
 1 eetlepel vanillesuiker
 1 eetlepel bloem
 1 snufje zout
 Poedersuiker
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Breek eierdooiers in een mengkom.

3

Met een vork, roer in vanille en citroen peeling.

4

Strooi bloem over eigeel.

5

In een andere kom klop de eiwitten met een snufje zout totdat ze zich vastklampen aan klopper.

6

Voeg de suiker toe en klop stijf.

7

Vouw in de eidooier mengsel en bak ze in goed ingevette pan bakken voor ongeveer 12 minuten.

8

Bestrooi met poedersuiker en serveer.

CategorieCuisine

Ingrediënten

 2 eidooiers
 1 / 2 theelepel geraspte citroenschil
 4 eiwitten
 2 el suiker
 1 eetlepel vanillesuiker
 1 eetlepel bloem
 1 snufje zout
 Poedersuiker
Vanille souffle