
750 gram venusschelpen, geschrobd
3 eetlepels olie
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 kleine ui, gesnipperd
1 eetlepel bloem
2 eetlepels gehakte peterselie
1 kopje droge witte wijn
Zout en peper naar smaak
1
Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en ui tot transparent.
2
Voeg dan de bloem toe, bruin lichtjes.
3
Voeg de peterselie, mosselen en wijn toe.
4
Roer alles goed met een houten lepel door.
5
Kruid met zout en peper.
6
Dek de pan en bak een paar minuten tot mosselen opengaan.
7
Ten slotte, giet de saus op een schotel over de schelpen en serveer direkt.
CategorieVisCuisineColombiaans
Ingrediënten
750 gram venusschelpen, geschrobd
3 eetlepels olie
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 kleine ui, gesnipperd
1 eetlepel bloem
2 eetlepels gehakte peterselie
1 kopje droge witte wijn
Zout en peper naar smaak