1 ½ kopje bonen
substantiële Bones 120 g
100 g bacon
1 middelgrote Chorizo
3 middelgrote aardappelen
1 middelgrote ui
6 teentjes knoflook
2 middelgrote paprika's
1 eetlepel tomatenpuree
1 laurierblad
1 mespuntje van gebrande en gemalen komijn
1 mespuntje van gebrande en gemalen oregano
2 eetlepels olie
Zout naar smaak
1
Plaats de bonen in 3 liter water gedurende 6 uur.
2
Kook vervolgens daarbij de andere bonen.
3
Schil en snijd de aardappelen in stukjes en voeg toe aan de soep.
4
Na 20 minuten, snijd het spek en de worst in kleine stukjes.
5
Bak het spek en voeg de gehakte verse kruiden in kleine blokjes.
6
Voeg de tomatenpuree en droge kruiden toe.
7
Laat koken gedurende 20 minuten.
8
Doe beetje zout erbij.
9
Haal de pot van het vuur en laat staan voor 20 minuten.
10
Serveer.
Ingrediënten
1 ½ kopje bonen
substantiële Bones 120 g
100 g bacon
1 middelgrote Chorizo
3 middelgrote aardappelen
1 middelgrote ui
6 teentjes knoflook
2 middelgrote paprika's
1 eetlepel tomatenpuree
1 laurierblad
1 mespuntje van gebrande en gemalen komijn
1 mespuntje van gebrande en gemalen oregano
2 eetlepels olie
Zout naar smaak