La Cocina - Gekleurde bonen
00MoeilijkheidsgraadBeginner
ShareTweetSave
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd21 minutenKooktijd4 uurTotale tijd4 uur 21 minuten
 1 ½ kopje bonen
 substantiële Bones 120 g
 100 g bacon
 1 middelgrote Chorizo
 3 middelgrote aardappelen
 1 middelgrote ui
 6 teentjes knoflook
 2 middelgrote paprika's
 1 eetlepel tomatenpuree
 1 laurierblad
 1 mespuntje van gebrande en gemalen komijn
 1 mespuntje van gebrande en gemalen oregano
 2 eetlepels olie
 Zout naar smaak
1

Plaats de bonen in 3 liter water gedurende 6 uur.

2

Kook vervolgens daarbij de andere bonen.

3

Schil en snijd de aardappelen in stukjes en voeg toe aan de soep.

4

Na 20 minuten, snijd het spek en de worst in kleine stukjes.

5

Bak het spek en voeg de gehakte verse kruiden in kleine blokjes.

6

Voeg de tomatenpuree en droge kruiden toe.

7

Laat koken gedurende 20 minuten.

8

Doe beetje zout erbij.

9

Haal de pot van het vuur en laat staan voor 20 minuten.

10

Serveer.

CategorieCuisine

Ingrediënten

 1 ½ kopje bonen
 substantiële Bones 120 g
 100 g bacon
 1 middelgrote Chorizo
 3 middelgrote aardappelen
 1 middelgrote ui
 6 teentjes knoflook
 2 middelgrote paprika's
 1 eetlepel tomatenpuree
 1 laurierblad
 1 mespuntje van gebrande en gemalen komijn
 1 mespuntje van gebrande en gemalen oregano
 2 eetlepels olie
 Zout naar smaak
Gekleurde bonen