Fruitcake

      

februari 8, 2015

Aanwijzingen

1Doe de eidooiers in een grote kom met de suiker en klop tot het verdubbeld is in volume.

2Voeg de boter, bloem en bakpoeder toe en als het goed gemengd is.

3Voeg de citroenrasp en fijn gehakte gekonfijte vruchten toe.

4Dan de eiwitten stijf kloppen en meng met de vorige voorbereiding.

5Vervolgens vet met boter een cake pan in.

6Giet bij de voorbereiding en zet in de oven, voorverwarmd tot 180 ° C voor 35 of 40 minuten.

7Ten slotte wordt uit de oven gehaald en bestrooi de taart met ananas siroop.

8Wanneer het grondig doorweekt, haal uit de vorm en garneer met schijfjes ananas en kersen.

Ingrediënten

5 eieren aparte eigeel en eiwit

150 gram suiker

150 gram tarwemeel

1 eetlepel bakpoeder

1 eetlepel geraspte citroenschil

100 gram gekonfijte vruchten

1 fles van ananas op siroop

Kersenlikeur

00:00