La Cocina - Bunuelos de Queso
00MoeilijkheidsgraadGemiddeld
ShareTweetSave
Opbrengsten34 porties
Voorbereidingstijd20 minutenKooktijd20 minutenTotale tijd40 minuten
 ongeveer 1 kopje bloem
 1 / 3 kopje koude melk
 2 eieren (gescheiden in dooiers en het wit)
 1 theelepel zout
 1 kopje geraspte Emmentaler kaas (of oude Manchego of Asiago)
 1 / 4 kop geraspte Parmezaanse kaas
 1-2 koppen olijfolie om te bakken
1

Voeg de melk, twee eierdooiers en zout toe in een mengkom.

2

Klop deze ingrediënten tot ze volledig met elkaar vermengd zijn.

3

Voeg de bloem beetje bij beetje al kloppend bij het mengsel.

4

Verwijder eventuele klontjes en blijven toevoegen van bloem tot je een consistentie vergelijkbaar hebt met dikek pindakaas.

5

Opkloppen van twee eiwitten totdat ze "zachte pieken" hebben.

6

Spatel de eiwitten bij het bloemmengsel.

7

Spatel de kazen in het mengsel.

8

Verhit de olijfolie op hoog vuur.

9

Eenmaal warm, voeg een lepel van het mengsel in de olie en bak ongeveer 90 seconden aan elke kant of totdat de bunuelo goudbruin is.

10

Uit de pan halen en op een papieren handdoek leggen om de extra olie op te vangen.

11

Warm serveren!

CategorieCuisineTags,

Ingrediënten

 ongeveer 1 kopje bloem
 1 / 3 kopje koude melk
 2 eieren (gescheiden in dooiers en het wit)
 1 theelepel zout
 1 kopje geraspte Emmentaler kaas (of oude Manchego of Asiago)
 1 / 4 kop geraspte Parmezaanse kaas
 1-2 koppen olijfolie om te bakken
Bunuelos de Queso