
2 teentjes knoflook
2 bosjes peterselie
1 eetlepel gedroogde oregano
theelepel gemalen peper
Paprikapoeder
1 theelepel hete curry
1 kopje basilicum
zout
Olijfolie
1
Neem de knoflook, een paar bosjes peterselie en hak zorgvuldig.
2
Doe alles in een kom en voeg gedroogde oregano, chili, paprikapoeder, pittige curry, fijngehakte basilicum en zout naar smaak toe
3
Giet daarover de olijfolie die alles bedekt.
4
De verhoudingen van de ingrediënten kan veranderen, indien gewenst.
5
Deze mojo wordt gebruikt, alsook om alleen brood te eten voor gegrild vlees.
CategorieVleesCuisineUruguayaans
Ingrediënten
2 teentjes knoflook
2 bosjes peterselie
1 eetlepel gedroogde oregano
theelepel gemalen peper
Paprikapoeder
1 theelepel hete curry
1 kopje basilicum
zout
Olijfolie