
3 kip schnitzels
1 grote ui
5 teentjes knoflook
1 theelepel maïzena
1 klein glas witte wijn
1 / 2 kopje water
zout
peper
nootmuskaat
oregano
1
Hak de kip in de helft en plaats in een kleine pot, zoals die worden gebruikt om rijst te koken.
2
Versnipper de ui en knoflook en bak in een koekenpan met olijfolie.
3
Voeg de kip toe en breng op smaak met peper, nootmuskaat, zout en oregano.
4
Dek ze af en draai om na twee minuten en dek terug af voor twee minuten.
5
Later toevoeging van wijn en water met de maïzena (of meel van tarwe als je geen maïzena hebt) en giet over de kip, niet bedekken gedurende twee minuten.
6
Bedek de saus en de stukken kip terug gedurende twee minuten.
7
Serveer met rijst of puree en groenten.
8
Eet smakelijk.
CategorieGevogelteCuisineVenezolaans
Ingrediënten
3 kip schnitzels
1 grote ui
5 teentjes knoflook
1 theelepel maïzena
1 klein glas witte wijn
1 / 2 kopje water
zout
peper
nootmuskaat
oregano