Rijst a la diabla

      

februari 8, 2015

Aanwijzingen

1Doe in een grote pan water.

2Voeg mosselen toe en kook tien minuten tot ze open gaan.

3Verwijder de schil. Zet opzij.

4Zeef de bouillon, terug te brengen naar pan.

5De garnalen toevoegen en twee minuten koken.

6Verwijder schil en andere onzuiverheden.

7Voeg de visbouillon en inktvis toe.

8Bak gedurende 15 minuten.

9Verwijderen en opzij te zetten.

10Voeg de rijst en achiote toe en laat sudderen tot het droog is.

11Ondertussen, snijd de vis in kleine blokjes.

12Snijd de inktvis en meng met de tomatenpuree.

13Breng op smaak met zout en peper.

14Terzijde: Verhit de olie en bak de paprika en ui erin.

15Voeg kokkels en opzijgezette garnalen, vis en inktvis met tomatenpuree toe en roer.

16Tot slot, wanneer de rijst droog is, meng en bak de hierboven bereide alles voor een paar minuten.

Ingrediënten

4 kopjes rijst

10 kopjes water

500 gram mosselen

500 gram garnalen

500 gram schone vis en in stukjes gesneden

250 gram schoongemaakt inktvis

1 eetlepel achiote

kopje tomatenpuree

4 eetlepels olie

4 pepers, Creools, fijngesneden

2 gesnipperde uien

Zout en peper

00:00