EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Aardappel salade

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Breng een grote pan met licht gezouten water aan de kook.

2Kook geschilde aardappelen gaar, maar nog steeds stevig, ongeveer 15 minuten.

3Afgieten, afkoelen, in kubus snijden.

4Plaats de eieren in een pan en dek af met koud water.

5Breng aan de kook, en verwijder onmiddellijk van het vuur.

6Bedek de pan, en laat de eieren staan ​​in warm water voor 10 tot 12 minuten.

7Verwijderen van heet water en laat afkoelen.

8Pel en hak de eieren, en samen met de aardappelen en groenten in een grote mengkom of serveerschaal gooien.

9In een aparte kom, combineer de mayonaise, 1 / 2 theelepel zwarte peper, gemalen mosterd, citroensap, dille en groene olijven.

10Roer om zich te mengen.

11Giet de dressing over de aardappel mengsel op smaak met zout en peper en meng.

12Bedek, en zet in de koelkast voor 1 uur, of 's nachts.

Ingrediënten

4 roodbruine aardappelen - geschild, gekookt, en in blokjes

3 harde gekookte eieren, fijngehakt

1 (10 ounce) blik gemengde groenten

1 / 2 kopje mayonaise

1 / 2 theelepel zwarte peper

1 / 2 theelepel gemalen mosterd

1 / 2 eetlepel vers citroensap

1 / 2 theelepel gedroogde dille

5 eetlepels gehakte piment gevulde olijven

zout en zwarte peper naar smaak

00:00