EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Bolacha de Nata

      

januari 31, 2015

Bereidingswijze

1Combineer alle ingrediënten in een grote kom, behalve de polvilho doce.

2Roer tot de suiker is opgelost.

3Voeg langzaam de polvilho doce, kop per kop toe, totdat zijn. De juiste consistentie is zacht en vormbaar, maar mag niet plakken aan je hand.

4Hoe je het Bolachas vormen is aan jou. Sommigen kiezen voor plat met een vork, anderen maken twists en kegels.

5Leg de koekjes op een bakplaat en bak in een oven op 190 graden voor maximaal 20 minuten.

Ingrediënten

2 kopjes nata (of slagroom)

4 eieren

4 kopjes suiker

1 eetlepel bakpoeder

1 eetlepel limoenschil

een snufje zout

genoeg polvilho doce om een ​​goede rollende consistentie (ongeveer 1kg) te bereiken

00:00