Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Bonen met chicos en varkensvlees

      

februari 9, 2015

Bereidingswijze

1Week de chicos en bonen samen in ruim water 's nachts.

2Doe de olie in een medium-hete koekenpan en bak de ui, knoflook en rode peper vlokken tot de ui transparant is.

3Haal uit de pan en plaats deze in een 2-kwart onder steelpan.

4Bak het vlees in dezelfde pan tot het vlees bruin begint te worden.

5Giet de chicos en bonen en alle ingrediënten in de pan en voeg vervolgens zoveel water dat nog net te dekken.

6Voeg zout naar smaak en stoof, afgedekt, tot de bonen en de chicos gaar zijn, ongeveer l uur.

Ingrediënten

6 gram chicos

2 kopjes gedroogde pinto bonen

2 eetlepels olijfolie

1 grote gele ui gepeld en grof gehakt

3 teentjes knoflook fijngesneden

1 / 2 New Mexico Chili, zonder zaadjes en fijngesneden

1 / 2 pond mager varkensvlees in blokjes in 1 / 4 stuks

Zout naar smaak

00:00