Aanwijzingen
1Verhit de olie in een grote zware koekenpan op middelhoog vuur.
2Voeg ui toe en bak al roerend, gedurende 2 tot 3 minuten of tot de ui zacht is.
3Voeg rode en groene paprika, maïskorrels, tomaten, bonen en Tabasco toe.
4Breng op smaak met zout en peper.
5Breng aan de kook.
6Zet het vuur middelhoog en laat gedurende 20 tot 25 minuten koken, of tot de groenten gaar zijn.
7Verwarm de oven voor op 200 ° C.
8Schik corn chips op hittebestendige borden.
9Bestrooi met de helft van de kaas.
10Schep bonenmengsel.
11Bestrooi met de rest van kaas.
12Bak ze 10 minuten of tot maïs chips knapperig zijn en de kaas gesmolten is.
13Plaats avocado in een kom.
14Voeg citroensap en pureer.
15Klodder op schaal en serveer.
Ingrediënten
1 kleine rode paprika, in blokjes gesneden
1 kleine groene paprika, in blokjes gesneden
2 kolven van maïs, pitten verwijderd
400 g blokjes gesneden tomaten op sap
420 g kan vier-bean mix, afgespoeld en uitgelekt
1 kop met minder vet geraspte kaas