Bouillon van meerval

      

februari 7, 2015

Aanwijzingen

1Bereid een saus met olie, ui, knoflook, tomaten en koriander.

2Breng op smaak met komijn, zout en peper naar smaak.

3Voeg de vis kop toe en bak een paar minuten.

4Vervolgens bedekken met een halve liter water en kook gedurende 45 minuten.

5Zeef de bouillon en zet het terug in het vuur.

6Voeg vervolgens de maniok toe en laat sudderen.

7Neem de meervallen plakjes en kook gedurende 15 minuten.

8Serveer warm.

Ingrediënten

1 eenheid hoofd meerval

4 plakjes meerval

2 eetlepels olie

1 eetlepel gesnipperde ui

2 teentjes knoflook, gehakt

2 gehakte tomaten

1 theelepel gehakte koriander

500 gram gehakte maniok

Komijn naar smaak

Zout en peper naar smaak

00:00