Brazo van aardbeien

      

februari 10, 2015

Aanwijzingen

1Klop de eidooiers met suiker romig, voeg geleidelijk de bloem met een houten lepel en voeg dan de gesmolten boter toe.

2Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout, voeg langzaam onder roeren de dooiers toe met de bloem.

3Neem een oven bakplaat uit de oven en leg daarop een bakpapier.

4Giet vervolgens het mengsel hierop.

5Plaats in voorverwarmde oven op 200 graden en laat 8-10 minuten erin.

6Laat iets afkoelen, en ga aan te vullen met slagroom, aardbeien plakjes.

7Rol de massa zachtjes en voorzichtig op en bestrooi met poedersuiker.

Ingrediënten

Deeg

4 eieren

100 g suiker

75 g bloem

50 g boter

een snufje zout

Vulling

200 cc. room

3 eetlepels suiker

200 gram in blokjes gesneden aardbeien

poedersuiker

aardbeien voor garnering

00:00