EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Budin de pan

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Kook de melk met de room in een pan.

2Voeg het brood toe en laat inwerken gedurende 1 uur.

3Doe mengsel in een keukenmachine en voeg het mengsel van eieren, citroenschil, vanille-essence, de bruine suiker en cognac toe en mix.

4Voeg vervolgens de rozijnen en noten toe en giet dit mengsel in een mal eerder gekarameliseerd met 1/2 kopje suiker.

5Kook in bain-marie, in een oven, op een middelhoog vuur voor 1:30 uur.

6Laten afkoelen en eruit halen.

Ingrediënten

1 lt. melk

200 cc. room

200 gram. bruine suiker

1/2 kopje suiker

200 gram. brood

7 eieren

1 theelepel vanille-extract

2 theelepels cognac

Schil van 1 citroen

100 gram. gouden rozijnen

100 gram. okkernoten (fijngehakt)

00:00