Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Cachapas

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1Blend of meng de ingrediënten voor het mengsel gedurende 5 tot 10 minuten.

2Neem een pollepel om een lepel van het mengsel te gieten op een hete grillplaat of ingevette koekepan.

3Koken op middelhoog vuur. Draai zorgvuldig met een breed blad.

4De cachapas worden vaak gegeten met boter en geserveerd met kaas.

Ingrediënten

Voor 5 cachapas ongeveer 15 cm. diameter:

2 blikken van ongeveer 15,25 gram per (432 gram per stuk) blik maïs in hele korrels, goed gedraineerde

Ongeveer ½ kopje gele maïsmeel

1 ei, losgeklopt

2 eetlepels melk

2 eetlepels olie

2 eetlepels suiker

1 / 4 tot 1 / 2 theelepel zout (naar smaak)

olie voor het invetten van de bakplaat of barbecue

00:00