Cake

      

februari 8, 2015

Aanwijzingen

1Klop de eidooiers met de suiker tot een schuimige massa en voeg geleidelijk de gesmolten boter en citroensap toe.

2Meng vervolgens de bloem met maïzena en bakpoeder toe te voegen aan het mengsel al kloppend.

3Als het mengsel glad is, voeg melk toe.

4Verwijder vervolgens een kwart van het mengsel, giet het in een kom en voeg de chocolade poeder toe.

5Klop de eiwitten stijf en voeg toe aan de basis massa.

6Vet een pan met wat boter en giet de helft van de witte massa erin.

7Over deze, giet de chocolade deeg en bedek met de resterende beslag.

8Plaats in de oven, voorverwarmd tot 180 ° C gedurende 30 minuten.

9Ten slotte uit de oven halen, iets afkoelen, uit de vorm halen en serveer in plakken gesneden.

Ingrediënten

6 eieren, scheid de dooiers van de witten

200 gram suiker

150 gram gesmolten boter, maar koud

Een paar druppels citroensap

100 gram tarwemeel

50 gram maïzena

2 eetlepels bakpoeder

130 ml van de melk

4 eetlepels cacaopoeder

00:00