Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Carbonada

  ,     

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Verhit olie in een pan.

2Bak het vlees bruin met de ui.

3Voeg vervolgens de oregano, komijn en zout toe en roer alles.

4Voeg vervolgens water, runderbouillon tabletten (voorheen opgelost in 1 kopje warm water), wortelen, pompoen en aardappelen toe.

5Laat alles koken op een laag vuur tot de groenten gaar zijn (ca. 20 min.).

6Voeg de maïs, erwten en groene bonen toe en kook gedurende 5 minuten.

Ingrediënten

2 eetlepels olie

1/2 kg. posta negra vlees (achterste stuk van rund) (in blokjes gesneden)

1 ui (fijngehakt)

2 teentjes knoflook (fijngehakt)

7 kopjes water

1 theelepel oregano

1/4 theelepel komijn

2 theelepels zout

2 tabletten runderbouillon

1 wortel (fijngehakt)

1 kop pompoen (in kleine stukjes gesneden)

1 1/2 kopjes geraspte maïs

1/4 kop van erwten

1/4 kop groene bonen (fijngehakt)

4 aardappels (in kleine stukjes gesneden)

00:00