Aanwijzingen
1Breng bouillon en kokosmelk aan de kook in een middelgrote pan op middelhoog vuur.
2Voeg rijst toe.
3Afdekken, zet het vuur lager en kook 20 minuten of totdat het vocht is opgenomen.
4Haal van het vuur; warm houden.
5Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
6Voeg de ui toe, bak 5 minuten.
7Zet het vuur medium.
8Voeg pompoen toe, koken 8 minuten, of tot ze gaar zijn, af en toe roeren.
9Roer tijm en overige ingrediënten erbij, koken 3 minuten of tot goed verwarmd, af en toe roeren.
10Voeg de rijst toe aan het pompoen mengsel onder voortdurend roeren.
Ingrediënten
1 1 / 4 kopjes vet-vrij, minder natrium kippenbouillon
1 kop langkorrelige voorgekookte rijst
1 3 / 4 cups (1/4-inch) in blokjes gesneden geschilde pompoen
1 theelepel gehakte verse of 1 / 4 theelepel tijm gedroogd
1 / 2 theelepel gemalen kurkuma