Carne Guisada

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Maak het vlees schoon.

2Bak het vlees in een grote (3-4 kwart) soeppan.

3Doe het vet weg.

4Voeg olie in de pan.

5Snijd het vlees in 1 1 / 2 "blokjes.

6Zet opzij.

7Hak de knoflook, ui en chilipepers samen.

8Schil de tomaten. Toe te voegen aan het ui mengsel.

9Verwarm het vet in de soeppan.

10Bak het vlees op hoog vuur tot ze bruin zijn aan alle kanten.

11Zet het vuur lager.

12Voeg de tomaat en ui mengsel toe.

13Voeg alle overige ingrediënten, behalve de tortilla's toe.

14Afdekken.

15Sudderen tot het vlees gaar is en de vloeistof een rijke saus wordt.

16Kruiden.

17Serveer met tortilla's.

Ingrediënten

2 pond rundvlees zonder been

2 kopjes runderbouillon

1 eetlepel plantaardige olie

2 eetlepels tomatenpuree

2 teentjes knoflook, geschild en in vieren

3 / 4 theelepel zout

1 ui, geschild en gesneden

2 theelepels chilipoeder (Ancho of New Mexico) of vervanging van 1 / 2 Ancho en 1 / 2 chipotle poeder

1 theelepel komijn

2 groene chilipepers, geroosterd en gepeld

1 / 8 theelepel zwarte peper

Meel of maïs tortilla's

2 verse tomaten

00:00