Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Ceviche

      

februari 9, 2015

Bereidingswijze

1Kook de maïs in 2 cm dikke plakken met een paar korrels van anijs.

2Kook de aardappelen, schil en snijd ze in plakjes van 2 cm.

3Was vis met water en zout.

4Dan snijd in vierkanten van 1 tot 2 cm.

5Snijd de ui en voeg zout toe.

6Plaats vis in een kom en breng op smaak met geperste knoflook en zout.

7Voeg de fijngehakte peper en vers citroensap, peper en gehakte koriander.

8Laat voor 10 minuten staan voor de pittige sap.

9Plaats uitjes over vis.

10Versier de schotel met de maïs, de chili plakjes, zoete aardappel en sla.

Ingrediënten

1 K zeebaarsfilet (of een witte vis, zonder vezels)

3 middelgrote uien gesneden

8 tot 10 citroenen

5 kleine fijngehakte chili

Peper (optioneel)

Zout

1 ½ eetlepel gehakte koriander

3 tot 5 teentjes knoflook

3 slablaadjes

3 gele aardappelen

8 plakjes van maïs (maïs) van 2 cm

1 chili in dunne plakjes gesneden voor decoratie

00:00