Ceviche van eend

      

februari 9, 2015

Aanwijzingen

1Snijd de eend in stukken.

2Laten marineren met zout, peper, komijn, een eetlepel knoflook, sinaasappelsap, peper, de helft van de peper en gele paprika voor dertig minuten.

3Bruin de eend in hete olie.

4In een andere pan bakken we in olie: rest van de knoflook, in blokjes gesneden ui, peper en gele paprika.

5Voeg de eend met sap toe.

6Breng op smaak met zout en kook gedurende dertig minuten.

7Voeg de ui toe en kook 15 minuten.

8Serveer met gekookte maniok, sla en garneer met plakjes hete peper.

Ingrediënten

1 kilo eendenvlees

3 eetlepels gehakte knoflook

1 kopje zure jus d'orange of citroen

2 paprika's, gehakt

3 eetlepels gehakte gele paprika, zonder zaadjes en gevild

peper 3 eetlepels gehakte, zonder zaadjes en gevild

3 eetlepels olie

1 ui, in blokjes gesneden

1 / 2 kilo van de ui

1 / 2 kilo van gekookte maniok

1 kropsla

1 / 2 hete peper, gesneden

Zout, peper en komijn naar smaak

00:00