EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Chipotle Burritos met appels en varkensvlees

      

februari 9, 2015

Bereidingswijze

1Verhit de olie in een koekenpan en bak varkensvlees tot licht goudbruin is.

2Verwijder varkensvlees en genieten van olie met behulp van papieren handdoeken.

3Voeg appel, ui en knoflook in de pan en kook tot ze er glazig uitzien voor 3 minuten.

4In een kom, combineer varkensvlees mengsel, voeg koriander met 4 eetlepels saus Chipotle, zodat het niet uitdroogt.

5Verwarm tortilla's op een vlakke bakplaat en leg ze op de snijplank.

6Vul elke tortilla met een eetlepel van gekookt varkensvlees in een tijd totdat de tortilla is half vol.

7Vouw beide uiteinden en verder rollen van de tortilla.

8Zodra de burrito's klaar zijn, kunnen ze worden opgewarmd voor het opdienen met chipotle saus op de zijkant.

Ingrediënten

1 / 4 pond varkensvlees, snijd het in kleine vierkantjes

4 eetlepels olijfolie

2 appels, geschild

1 ui, gesnipperd

2 teentjes knoflook, fijngehakt

6 eetlepels koriander, fijngehakt

Chipotle saus

00:00