Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Chupe de pollo

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1Bereid de groenten en kook ze samen met de kip en bouillon basis.

2Wanneer de kip gaar is verwijderen deze uit de pot en snijd in stukjes, zet opzij voor de Jojot.

3Verwijder de groenten met wat bouillon en mix ze samen met een kwart van de maïskorrels jojoto.

4Voeg de kip en de gepureerde groenten in de bouillon.

5Voeg de in blokjes gesneden aardappelen en het blikje maïs toe.

6Wanneer de aardappelen gaar zijn de pan van het vuur halen.

7Voeg de inhoud van het blikje melkroom toe.

8Serveer in een schaal van aardewerk met een stuk maïs met twee eetlepels blokjes harde witte kaas.

Ingrediënten

1 kip

aardappelen 1 kg medium

3 grote uien

1 ui

1 prei

1 klein bosje koriander

1 grote groene paprika, zonder zaadjes

2 zoete paprika, zonder zaadjes

3 teentjes knoflook

3 Jojot (Suikermaïs integer) geknipt in twee delen

1 groot blik maïs graan jojoto

1 kan crème van melk

½ kg van harde kaas, in blokjes gesneden

3 kopjes basis kippenbouillon (of 2 bouillonblokjes kip)

00:00