Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Delicia de oriente

      

februari 8, 2015

Bereidingswijze

1Klop de eieren met een eetlepel melk en een snufje zout.

2Bak de eieren in een hete pan en maak drie tortilla's ervan.

3Snij de tortilla's in zeer dunne reepjes.

4Was de radijsjes en sla, en snij ze in dunne reepjes.

5Leg de sojascheuten in een kom, bestrooi met 2 eetlepels zout en laat gedurende 15 minuten rusten.

6Wanneer die tijd is verstreken, was de sojascheuten met twee kopjes kokend water en passeer ze door een zeef.

7Doe alle ingrediënten voor de dressing in een blender en mix ze ermee.

8In een middelgrote kom, giet het mengsel en voeg de sojascheuten erbij.

9Voeg vervolgens de reepjes radijs en sla, en laat het rusten voor 15 minuten.

10Na die tijd, doe de ham en de tortilla reepjes erbij.

11Roer alle ingrediënten en leg ze op een schaal.

Ingrediënten

2 eieren

1 theelepel melk

1 snuifje zout

3 gram sojascheuten

2 theelepels zout

2 kopjes kokend water

2 gram radijs

4 sla bladeren

4 gram ham

Dressing:

4 eetlepels olijfolie

2 eetlepels azijn

1 ½ theelepel sojasaus

1 theelepel zout

1 theelepel suiker

00:00