Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Donuts met chocoladelaag

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Leg alle ingrediënten (behalve die van de chocolade) in een grote kom, waar u vervolgens kunt kneden, meng alles door elkaar tot een zacht deeg en laat het rijpen.

2Na het rijpen stretch het deeg 1 cm hoog en met een glas cirkels met je vinger het gaatje te doen in het midden te laten uitzien als een aantal donuts.

3Bak ze op een laag vuur.

4Bad van chocolade in een steelpan op laag vuur.

5Je zet de boter dan suiker, cacao en melk in de pan totdat het vloeibare chocolade massa is.

6Dop daarin de donuts.

Ingrediënten

1 eetlepel gist

1 1 / 2 kop warm water

2 / 3 kopje boter

2 / 3 kopje suiker

1 kopje aardappelpuree

6 1 / 2 bloem

2 eieren

1 theelepel zout

Chocolade bad:

1 kopje boter

1 eetlepel cacao

1 1 / 2 suiker

1 / 4 melk

00:00