EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Duivelse eitjes

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Doe de eieren in een pan en dek af met koud water.

2Breng aan de kook en kook gedurende tien minuten.

3Haal van het vuur en laat koud water lopen over de eieren.

4Verwijder de schaal en eieren in de helft snijden.

5Verwijder dooiers op een bord.

6Pureer met een vork en voeg mayonaise, pepersaus, peper, boter, ui sap, zout.

7Mengsel moet de consistentie van een dikke pasta bevatten.

8Laat voor een paar uur rusten.

9Opdienen gegarneerd met olijven plakjes of peterselie.

Ingrediënten

4-6 eieren

1 eetlepel mayonaise

1 scheutje hete pepersaus

¼ theelepel peper

1 eetlepel boter

1 eetlepel zout

1 eetlepel uiensap

4 gevulde olijven, in plakjes

00:00