EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

eieren met ham en saus

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1Snij 6 plakjes van het Duitse brood, 2 cm dik, verwijder de korst en bak ze in een beetje olijfolie, dan laat ze op een warme plaats liggen, maar uit olie.

2Bereid 3 grote, dikke plakken ham en snij ze in tweeën, waardoor 6 stuks de grootte van de sneetjes brood.

3Breng in een pan een eetlepel boter en 1 / 2 kopje olijfolie, verwarm het en voeg 1 ui in dunne plakjes gesneden toe.

4Kook het een beetje, totdat de ui transparant is, en u voegt 2 geschilde en gesneden tomaten en 1 paprika (Capsicum) rood ook gehakt toe.

5Kook dit alles samen en breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper, 1 / 2dl droge witte wijn 1 laurierblad en een theelepel suiker.

6Laat sudderen tot de saus is verbruikt en dik is.

7Bak de plakken ham op een hoge vlam heen en weer.

8Maak 6 gebakken eieren, en wanneer alles klaar is, de sneetjes brood op een bord wordt geplaatst op elk van de plakjes ham, bedek met hete saus en daarop de gebakken eieren ook met een beetje saus.

Ingrediënten

6 sneetjes Duits brood

3 plakjes ham

Olie

boter

1 Ui

2 tomaten

1 rode paprika

zout

Versgemalen zwarte peper

1 kop droge witte wijn

1 laurierblad

1 theelepel suiker

00:00