Entrecote met eieren

      

februari 8, 2015

Aanwijzingen

1Smelt de boter in een pan.

2Voeg de olie toe en warm op.

3Bak de steaks gedurende 2 à 3 minuten per kant, draai een keer en verwijder, zet opzij.

4Hou het vet in de pan.

5Meng de mosterd, Perrins saus, tijm, zout en peper samen.

6Bak de gesnipperde ui op middelhoog vuur gedurende 5 minuten.

7Voeg de tomaten toe, zet het vuur lager, dek af en kook ongeveer 3 minuten.

8Dan weer het vlees in de pan, dek af met de saus en laat een paar minuten op te warmen.

9Serveer overgoten met het stoofpot vlees en een gebakken ei op de top van elke filet.

Ingrediënten

750 gram gesneden entrecote in 6

4 eetlepels boter

1 eetlepel olie

1 theelepel mosterd

Perrins saus 2 eetlepels

2 theelepels tijm

2 gesnipperde uien

6 tomaten, fijngehakt

6 eieren gebakken

Zout en peper naar smaak

00:00