Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Feijão andu

      

januari 31, 2015

Bereidingswijze

1Snijd de worst in rondes en bak deze in olijfolie in de pan.

2Eenmaal gebakken, voeg de gehakte knoflook en ui toe en bak deze bruin.

3Voeg de gekookte en uitgelekte bonen toe, plus de kruiden en de kippenbouillon en roer er eens stevig doorheen.

4Voeg ongeveer 1/2 kopje water toe en laat alles koken op hoog vuur tot het water verdampt is.

5Voeg de gehakte koriander of peterselie toe en serveer samen met rijst.

Ingrediënten

1 Calabresa (worst)

3 teentjes knoflook, fijngehakt

1/2 ui, fijngehakt

koriander of peterselie fijngehakt

1/2 tablet kippenbouillon

1/2 theelepel zwarte peper

1/4 theelepel colorau (paprika)

1/4 theelepel açafrão (saffraan)

1/4 theelepel cominho (komijn)

00:00