EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Gedroogd rundsvlees met tomatensaus

      

februari 8, 2015

Bereidingswijze

1Week het gedroogde rundvlees uit de avond tevoren.

2De volgende ochtend, giet het in vers water en kook gaar, laat afkoelen, verwijder het vet of de huid, indien van toepassing.

3Snijd in smalle slierten.

4Verhit de boter en bak de ui, knoflook, pepers en tomaten.

5Doe het vlees erbij alsook de andere ingrediënten.

6Laat sudderen ongeveer 1 / 2 uur.

7Serveer met witte rijst en / of gekookt vlees.

Ingrediënten

1 kg gedroogd rundsvlees

1 / 2 kop reuzel

1 grote ui

3 teentjes knoflook

1 paprika, groen

1 kop tomatensaus of 16 kleine rijpe tomaten

1 / 2 kopje runderbouillon

1 / 2 kop droge wijn

1 / 8 theelepel komijn

1 / 8 theelepel oregano

1 laurierblad

00:00