EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Gefrituurde taart

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1In een grote kom zift samen de bloem, gist en zout.

2Voeg de eetlepel vet en meel met een vork bij de rest en meng goed.

3Kneed alles tot het deeg erg glad en niet te hard is.

4Eenmaal bereikt, laat het rusten ongeveer 5 minuten, afgedekt met een vochtige doek.

5Knip dan kleine stukjes, die de grootte en de vorm van een dessertbord en ongeveer 1 / 2 cm dik moet rekken.

6De hand kan worden uitgerekt of gerold. Na het behalen van de gestrekte taarten ter grootte van een dessertbord en 1 / 2 cm dik, licht geprikt met een vork en bak ze in rundvet (1 kg. Ca.), gesmolten in een pan.

7Zij maken het gebak en laat aan een kant bruin en zet ze over.

8Verwijderen uit het vet, plaats op absorberend papier.

9Heet opdienen met koffie, chocolade, thee. U kunt bestrooien met suiker.

Ingrediënten

4 kopjes meel

4 theelepels bakpoeder

5 theelepels zout

4 eetlepels rundvet

kopje water

kopje melk

00:00