Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Gehaktbrood

      

februari 8, 2015

Bereidingswijze

1Meng het vlees, spek, geraspte ui, gehakte knoflook, paneermeel, losgeklopte eieren,mosterd, peterselie en zout en peper naar smaak samen.

2Kneed goed.

3Vervolgens op een doek.

4In het centrum van het vleesmengsel de gekookte eieren doen, rode peper in strips en wortelen.

5Rol vervolgens met de hulp van het doek dicht.

6Steek vervolgens de rol in een pan met de knoflook, ui en wortel in stukken gesneden.

7Dek af met water en kook gedurende 1 uur.

8Tot slot, verwijder het gehaktbrood uit de bouillon.

9Laat afkoelen.

10Verwijder het doek.

11Serveer gegarneerd met rode peper en salade.

Ingrediënten

500 gram gemalen rundvlees

500 gram gemalen varkensvlees

130 gram spek, grof gehakt

2 uien, geraspt

2 teentjes knoflook, fijngehakt

1 kopje broodkruimels

2 eieren

1 eetlepel mosterd

2 eetlepels gehakte peterselie

3 gekookte eieren

1 stuk rode paprika reepjes

2 wortelen, geraspte

2 teentjes knoflook

1 stuk ui in stukjes

Zout en peper naar smaak

00:00