EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Geroosterd rundsvlees

      

februari 8, 2015

Bereidingswijze

1Doe in een kom de helft van de olie en alle overige ingrediënten.

2Meng goed en laat het vlees rusten met deze marinade.

3Laat staan tot de volgende dag.

4Na deze tijd, haal het vlees uit de marinade.

5Verhit de resterende olie in een pan en bak het vlees aan alle kanten voor 7 of 8 minuten.

6Te verwijderen uit de pan en opzij te zetten.

7Voeg vervolgens in de pan en alle marinade en laten bakken voor een paar minuten.

8Ten slotte, leg het vlees terug in de braadpan, giet de marinade erover.

9Voeg een beetje water toe.

10Dek af en kook op laag vuur, af en toe draaien, voor 3 uur of tot het vlees gaar is.

Ingrediënten

2 kilo rundvlees been

200 mm olie

2 uien, geraspt

2 teentjes knoflook, gehakt

1 stuk rode paprika

1 eetlepel Worcestershire saus

4 takjes oregano

theelepel marjolein

theelepel gemalen tijm

1 laurierblad

Zout en peper naar smaak

00:00