Gestoofde kalfsvlees staart

      

februari 10, 2015

Aanwijzingen

1Doe de staart stukjes in bloem en bak daarna een beetje bruin.

2Verwijder de stukjes uit de pan, en fruit in dezelfde olie de ui, paprika, tomaat, knoflook. We doen de wortels in dunne plakjes en doe deze erbij. Doe daarna een theelepel paprika erbij.

3Voeg vervolgens de stukjes staart erbij, stoof een beetje met de saus, en giet er een glas wijn bij. Zet het vuur iets lager. Kruiden met zout, peper en kruidnagel. Dit laten we zeer langzaam koken.

4Als je het in een snelkookpan doet duurt het een half uur.

5Op de traditionele manier, dat wil zeggen in normale pot, duurt het meer dan drie uur.

6Het vlees is pas klaar als we zien dat het vlees van het bot makkelijk los gaat.

7Hoe dan ook, best te doen het 's nachts.

Ingrediënten

staart van een kalf

beetje bloem

1 ui

2 knoflook

1 wortel

1 groene paprika

1 tomaat

zout

peper

kruidnagel

een theelepel paprikapoeder

olijfolie

witte wijn

00:00