EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Gevulde krabben (Chupe de jaiba

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Kook de krabben gedurende 15 minuten in een pot met kokend water.

2Laat ze afkoelen

3Haal het vlees uit de karkassen van de krabben eruit en zet het kookvocht van de krabben opzij.

4Verhit olie in een pan, bak de ui en voeg het vlees van de krab (versnipperd voorheen) toe.

5Week het brood in melk en een beetje kookvocht en voeg dit ook toe.

6Voeg vervolgens alsook peterselie, de helft van de geraspte kaas en een beetje kookvocht toe en breng op smaak met zout en peper.

7Vul de karkassen van de krabben nadien met dit mengsel, strooi er wat geraspte kaas en boter over en plaats in de oven voor te braden.

Ingrediënten

6 krabben

3 broden (marraquetas)

1/2 kopje melk

1 ui (fijngehakt)

1 bosje peterselie (fijngehakt)

1/2 kop geraspte kaas

boter

olie

zout

peper

00:00