EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Gevulde paprika’s

      

februari 9, 2015

Bereidingswijze

1Snijd de paprika's en verwijder zorgvuldig met een lepel de zaadjes en aderen.

2Wellen in water. Niet in de koelkast.

3Laat ze uitlekken en drogen.

4Doe het brood bij het vlees en mengen.

5Breng op smaak met zout, peper en worcestersaus.

6Vul de paprika's voorzichtig met het vleesmengsel.

7Snijd elke paprika in 3 of 4 stuks afhankelijk van de grootte van de peper en leg in een ingevette kom.

8Bak in de voorverwarmde oven op 180 º C gedurende 30 minuten.

9Haal uit de oven. Plaats een tandenstoker in het midden van elk stuk om de gaarheid te controleren

10Schik op een schotel en serveer.

Ingrediënten

20 gele Chili Peppers zijn niet erg dik, gewassen

½ k gemalen rundvlees, mager

Zout

Peper

Worcestershire saus

3 tot 4 sneetjes brood geweekt in melk

00:00