Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Gevulde peren

      

februari 1, 2015

Bereidingswijze

1Schil peren en snijd in de lengte doormidden.

2Verwijder de kern en plaats in een magnetronbestendige schaal.

3Voeg cranberrysap en genoeg water toe tot de peer helften bedekt zijn.

4Dek af met plasticfolie en zet in de magnetron op hoog voor 3-4 minuten of tot ze net gaar zijn.

5Laat ze afkoelen.

6Meng de roomkaas en gedroogd fruit.

7Als peren zijn afgekoeld tot kamertemperatuur, te verwijderen en vul elke peer helft met het roomkaas mengsel.

8Top met gehakte walnoten en serveer.

Ingrediënten

4 grote, rijpe Chileense verse peren

1 / 2 kopje cranberrysap

4 gram magere kwark

1 / 4 kop gehakte dadels

1 / 4 kop gedroogde cranberries of rozijnen

1 / 4 theelepel vanille

1 eetlepel gehakte walnoten

00:00