Aanwijzingen
1Breng 4 tot 5 kopjes water aan de kook en voeg de bouillon ingrediënten toe.
2Laat daarna 30 minuten trekken.
3Terug de bouillon aan de kook, voeg de garnalen en laat ze voor een paar minuten koken tot de garnalen net roze beginnen te worden.
4Zet dan het vuur lager en laat de garnalen in de pot, terwijl het afkoelt tot kamertemperatuur. Dit duurt ongeveer 20 - 30 minuten.
5Als de garnalen worden afgekoeld verwijder ze uit de bouillon en laat ze even uitlekken.
6Doe de rum over de mango en meng er de kokos flarden bij.
7Plaats een kleine hoeveelheid van dit mengsel op het bord en strooi garnalen erover.
Ingrediënten
4 grote lente-uitjes - gehakte ruwe
2 eetlepels tijm - verse bladeren
1 grote Habanero Chili - zonder zaadjes en fijngesneden
1 / 2 theelepel zwarte peper - gebarsten of grof gemalen
De Garnaal
1 pond grote garnalen - reservoir aan (20-30 tellen)
Garnering
1 eetlepel Coconut - versnipperd of vlokken