Kabeljauw met een cremesaus

      

februari 8, 2015

Aanwijzingen

1Plaats vis in een ovenschaal, besprenkel met azijn en laat 30 minuten staan.

2Vervolgens verhit de boter in een pan en bak de wortelen en selderij.

3Voeg suiker, wijn en wat zout toe.

4Laat sudderen voor 20 minuten, haal van het vuur en laat afkoelen.

5Klop de slagroom tot het indikt.

6Voeg de eidooiers en kaas en tenslotte de goeduitgelekte groenten toe.

7Ten slotte, zet de bereide vis om en plaats in de oven, voorverwarmd tot 205 ° C gedurende 30 minuten.

8Serveer warm.

Ingrediënten

4 filets van kabeljauw of andere vis

2 eetlepels azijn

100 gram boter

250 gram wortelen in dunne reepjes gesneden

250 gram bleekselderij in dunne reepjes gesneden

1 snufje suiker

5 eetlepels witte wijn

250 mm van de vloeibare room

1 eidooier

30 gram geraspte Parmezaanse kaas

Zout naar smaak

00:00