Aanwijzingen
1In een grote kom, roer de bloem, poedersuiker, bakpoeder en zout samen.
2Snij boter in kleine blokjes.
3Voeg ijswater toe, steeds 1 eetlepel per keer in het mengsel toevoegen zodat het deeg een egale massa wordt.
4Verdeel het deeg in 2 stukken.
5Dek de 2 stukken af en zet minstens 1 uur in de koelkast .
6In een kleine steelpan, combineer de toffees en melk op een laag vuur, onder voortdurend roeren.
7Roer de kokos, haal van het vuur en laat afkoelen.
8Verwarm de oven voor tot 200 graden C.
9Vet cookie vellen in.
10Op een licht met bloem bestoven oppervlak, rol het deeg uit tot 1 / 8 inch dikte.
11Knip cirkels met een 3 inch ronde cookie cutter.
12Klop het ei en 1 eetlepel water samen in een beker.
13Bevochtig de rand van de cookie ronde met het eimengsel en leg 1 / 2 theelepel van de karamel mengsel in het centrum.
14Vouw de cirkel over in de helft en druk de randen met een vork te verzegelen.
15Leg de koekjes op de bakplaat en bestrijk de bovenkant met het eimengsel.
16Met een mes drie sleuven dwars door de top van elk koekje.
17Bak 15 tot 20 minuten, tot ze goudbruin zijn.
18Verwijder cookies en leg deze op roosters voor af te koelen.
19Bewaren op kamertemperatuur.