Receptensite Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken.

EnglishNederlandsFrançaisDeutschPortuguês

Kip in witte saus

      

februari 11, 2015

Bereidingswijze

1Hak de kip in de helft en plaats in een kleine pot, zoals die worden gebruikt om rijst te koken.

2Versnipper de ui en knoflook en bak in een koekenpan met olijfolie.

3Voeg de kip toe en breng op smaak met peper, nootmuskaat, zout en oregano.

4Dek ze af en draai om na twee minuten en dek terug af voor twee minuten.

5Later toevoeging van wijn en water met de maïzena (of meel van tarwe als je geen maïzena hebt) en giet over de kip, niet bedekken gedurende twee minuten.

6Bedek de saus en de stukken kip terug gedurende twee minuten.

7Serveer met rijst of puree en groenten.

8Eet smakelijk.

Ingrediënten

3 kip schnitzels

1 grote ui

5 teentjes knoflook

1 theelepel maïzena

1 klein glas witte wijn

1 / 2 kopje water

zout

peper

nootmuskaat

oregano

00:00