Aanwijzingen
1Doe de rijst in een vuurvaste kom, giet in kokend water te dekken en laat 20 minuten staan. Goed laten uitlekken.
2Doe de tomatillos in een keukenmachine of blender en verwerken tot een gladde massa.
3Hak de helft van de koriander en voeg aan de tomatillo puree met de ui, chilipepers en knoflook.
4Proces opnieuw tot een glad geheel.
5Verhit de olie in een grote pan.
6Voeg de rijst toe en bak op middelhoog vuur gedurende 5 minuten, totdat alle olie is opgenomen.
7Roer af en toe aan de rijst vorm steken te voorkomen.
8Roer de tomatillos mengsel met de krab vlees, bouillon en wijn.
9Dek af en laat op laag vuur ongeveer 20 minuten of totdat alle vloeistof is geabsorbeerd.
10Roer af en toe en voeg een beetje meer vloeistof, wanneer de rijst begint te kleven aan de pan.
11Voeg zout toe, schep in een schaal en garneer met de overgebleven koriander en de gesneden lente-uitjes.